Terug

Bierpakket

Een bierpakket is een heerlijk geschenk om te geven en te krijgen. Op onze website vindt u de prachtigste en meest exclusieve Belgische bieren die bij elke bierliefhebber hoog op het verlanglijstje te vinden zal zijn. Bierpakket online bestellen?

Filters

Bierpakket

Rijkgevuld bierpakket met de mooiste bieren

Op basis van onze eigen expertise hebben wij de mooiste bieren samengevoegd in een tal van rijkgevulde bierpakketten. In enkele bierpakketten vindt u tevens bijpassende "bier snacks", zoals Pringles, pinda's, worstjes of een stuk kaas. Deze producten worden door ons vers ingekocht waardoor u altijd een versheidsgarantie hebt. Daarnaast is elk bierpakket voorzien van een bijpassende ondergrond (rond of vierkant rieten mand) en wordt er gebruik gemaakt van opvulmateriaal zodat de bier veilig bezorgd kan worden.

Bierpakket met persoonlijke boodschap

Hoe leuk is het om een bierpakket cadeau te doen met speciaalbier en daarbij uw eigen persoonlijke boodschap? Bij elke bestelling hebt u de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen met daarop een eigen tekst. Dit is ideaal om een felicitatie, beterschap of bedankje te versturen.

Exclusief bierpakket met glas

De echte bierliefhebber drinkt het specialbier het liefst uit het bierglas welke hiervoor gemaakt is. In enkele bierpakketten hebben wij daarom het officiële bierglas toegevoegd. Zo kunt u bijvoorbeeld het wereldbekende Westvleteren bier bestellen waarbij ook het enige echte Westvleteren bierglas of wacht dacht u van het populaire La Trappe bierpakket met glas of Orval bier met glas? Voor de meest bekende Belgische bieren kunt u de bierglazen ook los bestelling van onze website. 

Online bier bestellen en vertrouwd bezorgd door PostNL

Via onze website kunt u snel en eenvoudig bier online bestellen. Voor alle bierpakketten (en tevens losse bierglazen en andere biergeschenken) geldt: op werkdagen voor 16u00 besteld, de volgende werkdag (ook op zaterdag) bezorgd. U geeft zelf aan waar en wanneer het bierpakket bezorgd dient te worden. Houdt er rekening mee dat wij geen bestellingen kunnen laten bezorgen via PostNL op zondag, maandag en officiële Nederlandse feestdagen. In dat geval kunt u er beter voor kiezen om de bestelling een dag eerder te laten bezorgen. Een cadeau met bier kan beter een dag te vroeg zijn dan een dag te laat.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »