Terug

  • Snelle levering
  • Gratis verzending in NL boven € 60
  • Prijzen incl. BTW en statiegeld

Biershop

Een biershop als BelgischBierSpecialist.nl is uniek vanwege het grote en wisselende assortiment aan Belgische bieren. De liefde voor de Belgische bieren zorgt ervoor dat u steeds weer verrast wordt door het aanbod wat via deze biershop naar u toe komt. Dus bent u op zoek naar speciale Belgische bieren? Dan bent u bij BelgischBierSpecialist.nl aan het goede adres!

België is een land waar bier en cultuur met elkaar verenigd zijn. Het sociale leven speelt zich voor een groot deel af onder het genot van een goed biertje in een gezellige omgeving. Geen wonder dus dat België als land verantwoordelijk is voor het brouwen van meer dan 2000 bieren! Het streven is om in onze biershop zoveel mogelijk van deze bieren voor u beschikbaar te stellen. Een enorme opgave, maar een uitdaging die we graag aan gaan. Houd onze biershop dus in de gaten, want ons assortiment bereid zich maandelijks uit!

Biershop voor uw gemak

In onze biershop proberen we het voor u altijd zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we de aangeboden bieren voor u in verschillende categorieën geplaatst zodat u uw biertje of biersoort gemakkelijk kunt vinden. Ook is er een zoekfunctie waardoor u met één klik ziet of het door u gezochte bier in onze biershop te vinden is. Op die manier probeert BelgischBierSpecialist.nl het shoppen naar bier voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u opmerkingen of suggesties heeft staan wij hier zeker voor open. Wij luisteren graag naar u zodat wij onze biershop nog toegankelijker voor u kunnen maken! Omdat wij er naar streven een groot aantal exclusieve en onbekende bieren in onze webshop aan te bieden  hebben wij voor deze bieren een aparte categorie aangemaakt. Als u dus op zoek bent naar écht unieke bieren die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn, dan is dit de categorie waar u eens rond moet neuzen!

Een biershop vol leuke bierpakketten

Naast het vullen van onze shop met allerlei mooie bieren hebben wij ook een aantal prachtige bierpakketten en biergeschenken voor u samengesteld. Op die manier kunt u altijd iemand verrassen met een leuk bierpakket dat wij via de post versturen. Het is immers hartstikke leuk om een mooi bierpakket met persoonlijke boodschap opgestuurd te krijgen! Ook hier hebben we in de biershop verschillende categorieën biergeschenken zodat u makkelijk het bij u passende biercadeau kan vinden! En uiteraard kunt u een persoonlijk kaartje toevoegen zodat uw verrassing helemaal compleet gemaakt wordt.

Shop nu uw favoriete bieren bij elkaar!

Het fijne van een online biershop is dat u meteen uw bieren bij elkaar kunt shoppen! Aarzel dus geen moment en bestel uw bier nu in onze biershop. Wij bieden topservice alsof u in een normale winkel rondloopt en het gemak dat hoort bij een webshop. Het beste van beide dus! Als uw bierkelder dus leeg begint te raken is dit een goed moment om ons assortiment eens te bekijken. We hopen u in onze biershop te ontmoeten! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »