Terug

Over ons

BelgischBierSpecialist.nl is een webwinkel die ontstaan is vanuit een bijzondere passie voor Belgische bieren.

Sinds wij kennis gemaakt hebben met het traditionele, ambachtelijke en met liefde gebrouwen Belgische bier willen wij niets anders dan dit prachtige staaltje vakmanschap over brengen op u als (potentieel) liefhebber van dit bier.

De variatie aan Belgische bieren is enorm, want van trappistenbieren tot huisgemaakte brasserie bieren, van abdijbieren tot meer commerciële bieren, van bekend tot onbekend, België heeft het...    

Bier van de maand
En wij dus ook! BelgischBierSpecialist.nl heeft een ruim assortiment in Belgische bieren en streeft ernaar dit assortiment maandelijks uit te bereiden. U zult bij ons dan ook steeds een ‘bier van de maand’ tegenkomen. Dit bier zetten wij die maand voor u extra in het zonnetje en bieden wij tegen een zeer scherp tarief aan.

Voor elke gelegenheid is er een biertje
Verder zorgen wij ervoor dat u voor elke gelegenheid of weersomstandigheid het juiste biertje in huis kunt hebben. Een verjaardag, trouwerij, verhuizing of andere gelegenheid? Wij zorgen dat u met het juiste cadeau geschenk ten tonele kunt verschijnen!

Niet in de gelegenheid om zelf naar een bijzondere gelegenheid te gaan? Geen probleem! BelgischBierSpecialist bezorgt graag voor u het geschenk aan huis. Als u op tijd uw bestelling aan ons doorgeeft doen wij dit zelfs met alle plezier de volgende dag voor u!  

Een variërend assortiment
Uiteraard zorgen wij er graag voor dat ook uw persoonlijke voorraad Belgisch bier niet uitgeput raakt. Voor elk seizoen kunnen wij u het juiste biertje leveren. U kunt zelf uw keuze maken uit ons ruime assortiment bieren, maar als u zich wilt laten adviseren doen wij dat natuurlijk ook graag! In elk geval zorgen wij ervoor dat er bij elke biersoort een kleine handleiding te vinden is, waardoor u wellicht makkelijker een keuze kunt maken over welk biertje bij u in de smaak zal vallen.

Traditiegetrouw een Belgisch biertje drinken
De echte kenner weet het natuurlijk wel, maar écht Belgisch bier drinkt men niet uit een fles. Dit is een regelrechte belediging voor de traditie, het ambacht en de liefde waardoor het bier tot stand gekomen is. In België weet iedereen dit, in Nederland wordt er op dit gebied nog aardig aan de weg getimmerd. Onder andere het Chimay flesje geeft dit op een prachtige manier weer door de symbolen achter op de fles: verboden uit het flesje te drinken en verboden uit een standaard bierglas te drinken (zoals een amsterdammertje). Dit bier hoort gedronken te worden uit een speciaal glas.

Wij leveren ook de juiste glazen
BelgischBierSpecialist.nl heeft gelukkig de oplossing voor u als u de juiste glazen nog niet in huis heeft. Wij bieden verschillende bierglazen aan voor een scherpe prijs. Kijkt u hier zeker eens naar in onze webshop en vergeet zeker niet te kijken naar het Pauwels Kwak glas. Dit glas hebben wij regelmatig op voorraad! Een échte must voor de échte liefhebber! Wij bieden ook verschillende biergeschenken aan met glas, dus ook hierin kunnen wij zeker aan uw wensen voldoen.

Wilt u op regelmatige basis bier bij ons bestellen? Dat kan! Laat ons uw wensen weten en wij zullen ervoor zorgen dat het u elke keer de juiste bieren in huis heeft!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »