Terug

Betaalmethoden

Welke betaalmethoden zijn er?
 

Betalen met iDEAL

Met de betaalmethode iDEAL betaalt u makkelijk en snel via uw eigen bank. U gebruikt hiervoor uw persoonlijke gegeven die gekoppeld zijn aan uw bankrekening. Alle gegevens worden in het systeem van uw bank verwerkt via een beveiligde SSL verbinding.

 

Betalen met PayPal

Met deze betaalmethode kunt u eenvoudig betalen met uw PayPal account of met uw creditcard. Om te betalen met PayPal heeft u geen account nodig. U kunt namelijk als "gast klant" betalen met ondersteuning van PayPal. De hele betaalverwerking vindt plaats op de betaalservers van PayPal, dit zijn wederom beveiligde SSL verbindingen.

 

Betalen met achteraf factuur

Voor deze betaalmethode is een geverifieerd zakelijk bier account nodig. Wanneer u een zakelijk klant bij ons bent kunt u bestellingen plaatsen met een achteraf factuur. De factuur ontvangt u automatisch per e-mail. Tevens kunt u ervoor kiezen om de factuur per post te ontvangen. Hiervoor berekenen wij een toeslag van € 1,50. Bij het bestellen van grote aantallen (zie grote aantallen bestellen voor criteria) is het mogelijk voor particulieren in gedeeltes te betalen. Hierover wordt u geïnformeerd  bij het opvragen van een offerte.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »