Terug

  • Werkdag voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending in NL boven € 60
  • Prijzen incl. BTW en statiegeld

Verzenden & retourneren

BelgischBierSpecialist.nl doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het door u gewenste bierpakket op de juiste bestemming en op de juiste datum geleverd wordt. Bij uw bestelling kunt u bij opmerkingen aangeven wanneer u wilt dat uw bestelling bezorgd wordt (datum). Wanneer u een cadeau verpakking besteld vóór 16.00 uur zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag verzonden word. Via PostNL zal uw pakket dan bezorgd worden. Zij zijn een zeer betrouwbare partner die met een tevredenheidspercentage van 97% zeer hoog scoort. Wanneer u een grote bestelling bij ons plaatst (zie feesten en partijen) verzorgen wij vaak zelf de bezorging. Op die manier verzekeren wij ons ervan dat alles in goede banen zal worden geleid.

Natuurlijk kan er toch onverhoopt iets mis of kapot gaan, hetzij door onze fout, hetzij door onze bezorgpartner. Wij zorgen ervoor dat u een nieuw pakket opgestuurd krijgt. Wel vragen wij van u een foto van de schade naar ons op te sturen zodat wij ons ervan kunnen verzekeren dat er geen sprake is van ongeoorloofde claims. U kunt er bij ons van op aan dat wij er altijd alles aan zullen doen om in een oplossing naar tevredenheid te voorzien. BelgischBierSpecialist stelt zich immers tot doel dat elke klant in alle tevredenheid kan genieten van de beste bieren ter wereld!

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Als u gebruik maakt van uw retourrecht dan krijgt u het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug gestort. Verzendkosten van de retourzending is wel voor eigen rekening.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »