Terug

Westvleteren bier

In onze webshop vindt u natuurlijk de Westvleteren 12. U kunt dit bier bij ons per flesje bestellen of in een mooi pakket met de Westvleteren blond, de Westvleteren 8 en het originele Westvleteren glas.

Wat dit bier zo bijzonder maakt is dat de Westvleteren bieren nog op echt ambachtelijke wijze gebrouwen worden. Louter natuurlijke producten worden gebruikt bij het brouwen van dit bier en het natuurlijk gistingsproces krijgt alle ruimte. Hierdoor ontstaat er een uniek bier wat puur en echt van smaak is.

Westvleteren 12 beste bier van de wereld

De Westvleteren 12 is al meerdere jaren uitgeroepen tot beste bier ter wereld tijdens de RateBeer Awards. Zowel in 2012 als in 2013 ging de Westvleteren 12 er met de eerste prijs vandoor terwijl ook de Westvleteren 8 al jaren in de top 20 staat. Wij zijn er dan ook trots op dat dit unieke bier in onze webshop te vinden is!

De Westvleteren bieren zijn zeer exclusief

Dat je niet zomaar aan een bier van Westvleteren kunt geraken weet elke bierkenner. Er wordt een zeer beperkte hoeveelheid bier gebrouwen en slechts een enkeling weet de bieren te bemachtigen. Ze moeten hoogstpersoonlijk aan de Sint Sixtus abdij van Westvleteren worden opgehaald en maximaal 2 kratten per auto. Dat maakt dat zowel de Westvleteren 12 als de Westvleteren Blond en de Westvleteren 8 zeer exclusief zijn.

De Westvleteren bieren horen bij een speciale gelegenheid

Westvleteren bier is zo bijzonder en exclusief dat het hoort bij speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een kerstdiner, een speciale verjaardag, een huwelijk, jubileum of pensionering. De Westvleteren 12 is één van de mooiste en bijzonderste geschenken die je een bierliefhebber cadeau kunt doen. In onze webshop proef je dat en dragen wij de grootste zorg om uw speciale Westvleteren cadeau op een goede en mooie manier over te laten komen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »